ТМ Молекула – виробник комбучі преміум класу. Справжня комбуча від природи, та яка дійсно має профілактичну цінність, по своїм органолептичним відчуттям має бути бадьорим насиченим квасом чайного гриба, а не солоденьким лимонадом. Тому наша комбуча, після всіх етапів ферментації напою, не підлягає змішувань з іншими рідинами, штучної газації та інших промислових «покращень» та підлаштувань під смаки мас-маркет. Після тривалого дозрівання, розливаємо напій по принципу «з діжки до пляшки», де ферментована кожна краплина. Саме завдяки збереженню крафтової традиції наш продукт відмічений професійними сомельє та має популярність серед досвідчених споживачів, які розуміють, якою має бути корисна комбуча, бо справжня. Маємо досвід з 2016 року та виробничі потужності, які задовольнять великі замовлення. Будемо раді співпраці з новими рітейлерами та дистриб’юторами.
МОЛЕКУЛА КОМБУЧА – ЖИТТЯ В КОЖНІЙ КРАПЛИНІ!